• Valentijn• Openbare verkoop brandhout• 40 jaar lokale dienstencentra: simultane kwis in Sprankel !• Meewerken aan het themajaar?

Valentijn
Verras uw geliefde vandaag met een Vorselaarse geschenkbon op Valentijn!
 
De Vorselaarse geschenkbon is een ideaal geschenk voor uw geliefde met Valentijn. Die kan hiermee terecht bij een 40-tal handelaars en horeca-uitbaters naar keuze in Vorselaar. Bovendien maakt u niet alleen uw geliefde blij, maar steunt u ook de lokale handel.
 
Openbare verkoop brandhout
De gemeente verkoopt 15 loten brandhout. U kan de loten bezichtigen op de gemeentelijke grond naast De Wingerd. Bieden kan onder gesloten omslag op het gemeentehuis t.e.m. 28 februari 2013. 
 
40 jaar lokale dienstencentra: simultane kwis in Sprankel !
Het 40-jarig bestaan van de lokale dienstencentra is ook voor Sprankel ! in Vorselaar reden tot feesten. Samen met 132 andere lokale dienstencentra wordt er gekwist op donderdag 7 maart 2013. Simultaan gaat dezelfde kwis door op 133 plaatsen in Vlaanderen: om 14u klinkt het startsein en omstreeks 17u is het slimste lokaal dienstencentrum van Vlaanderen bekend.
 
Wie wil meekwissen of gewoonweg wil kennismaken met de werking van Sprankel ! in Vorselaar kan terecht bij Ilse Stessens.
 
Sprankel ! opende de deuren op 10 september 2012. We zijn nu vijf maanden later: met zijn 250 gebruikers, 31 vrijwilligers, en een uitgebreid activiteitenprogramma is Sprankel ! beslist een bezoek waard.  U bent alvast hartelijk welkom !
 
Meewerken aan het themajaar?
In 2013 is het thema ‘muziek en kunst’. Sinds 2007 werken we elk jaar rond een ander jaarthema zoals ‘Vorselaar Historisch’, ‘sport en gezondheid’, ‘cultuur’, ‘jongeren’, ‘Solidariteit’, ‘landbouw en milieu’.
 
Naast de vaste activiteiten zoals de jaarmarkt, de openluchtfilm en cultuur in de buurt worden er diverse activiteiten rond het jaarthema georganiseerd of ondersteund. Om dit allemaal in goede banen te leiden bestaat een werkgroep met vrijwilligers en schepenen.
 
Hebt u interesse om de werkgroep te versterken om mee te denken én een handje toe te steken tijdens de activiteiten, maak dan uw interesse bekend bij Sofie Vervoort.